Sijoittajille

Helppo ja tuottava tapa omistaa huoneisto tunturissa

Ski-Inn® on omistusmalli, joka perustuu huoneiston vuokraamiseen, kun omistaja itse ei sitä käytä. Rukalla on toteutettu vuodesta 2004 lähtien jo n. 350 Ski-Inn huoneistoa. Pyhällä on toteutettu yhteensä 77 PyhäSuites- ja juuri valmistunutta Pyhälinna-huoneistoa. 

Parasta omistusmallissa on helppous ja hyvä tuotto: huoltoyhtiö hoitaa kaikki huoneiston kulut ja tilittää omistajalle puhtaan vuokratuoton kahdesti vuodessa. Vuokraus ja huoneiston ylläpito on näin erittäin vaivatonta ja tehokasta taaten omistajalle myös parhaan mahdollisen tuoton.

Huoneiston ostaja omistaa koko huoneiston. Kyse ei siis ole osa- tai viikko-omistuksesta. Ainoa ero normaaliin omistamiseen on yhtiöjärjestyksen vuokrausvelvoite, jonka mukaan huoneisto on vuokrattava kun omistaja itse sitä ei käytä.

RukaValley Family neljälle henkilölle, myyntihinta alk. 67 950€

Rukan kehityksessä alkaa uusi aikakausi, kun Itä-Rukalle rinteiden viereen ja Valtavaaran luonnonsuojelualueen kupeeseen nousee uusi kävelykylä Ruka Valley.  Ensimmäisenä uudelle alueelle nousee jouluksi 2019 Ski-Inn Hotelli RukaValley, johon tulee 80 huonetta ja 40 huoneistoa. Huoneistojen ennakkomarkkinointi on alkanut, tutustu huoneistoihin ja tee varaus omasta lomakodista vaikka heti.

Lataa esite ja hinnasto

Ski-Inn® pähkinänkuoressa

Huoneiston Omistajan näkökulmasta Ski-Inn toiminta perustuu seuraavaan 4 tavoitteeseen:

1) Omistamisen vaivattomuus: Huoltoyhtiö vastaa kaikesta huoneistoon liittyvästä ja tilittää puhtaan vuokratuoton selkeine laskelmineen kahdesti vuodessa.

2) Hyvä tuotto: Ehdoton tavoitteemme on, että Ski-Inn-huoneiston tuotto kulujen jälkeen on aina parempi kuin alueen muiden vastaavien huoneistojen. Pidemmän aikavälin tavoitteena tuotto kattaa huoneiston kaikki kulut, myös yhtiölainan lyhennykset

3) Avoin ja tehokas toiminta: Omistaja on aina tärkein asiakkaamme ja jokaista omistajaa kohdellaan tasavertaisesti. Ski-Inn:in tärkein tavoite on omistajien vuokratuoton ja huoneistojen käyttöasteiden maksimointi.

4) Omakäytön helppous: Huoneistosi on aina siivottu saapuessasi, ja omat varusteet voit jättää lukittavaan säilytystilaan seuraavaa lomaa odottamaan. Pikavarauksen ansiosta voit lomailla myös vuokratuoton vähentymättä.