Oma Ski-Inn

Ski-Inn® on omistusmalli, joka perustuu huoneiston vuokraamiseen, kun omistaja itse ei sitä käytä. Rukalla on toteutettu vuodesta 2004 lähtien yli 400 Ski-Inn huoneistoa ja Pyhällä lähes 100 huoneistoa.

Parasta Ski-Inn omistamisessa on helppous ja hyvä tuotto: Ski-Inn Oy hoitaa kaikki huoneiston kulut ja tilittää omistajalle puhtaan vuokratuoton kahdesti vuodessa. Vuokraus ja huoneiston ylläpito hoituvat vaivattomasti ja tehokkaasti taaten omistajalle myös parhaan mahdollisen tuoton.

Huoneisto on aina siivottu ja valmiina käyttöön, kun Sinä tulet lomalle tunturiin. Kun et itse käytä huoneistoasi, tuottaa se Sinulle vuokratuloa Ski-Inn vuokrapoolin kautta.

Katso myynnissä olevat Ski-Inn-huoneistot

Lue lisää Ski Inn -mallista

Lue lisää Ski Inn -mallista

Ski-Inn® pähkinänkuoressa

Huoneiston Omistajan näkökulmasta Ski-Inn toiminta perustuu seuraavaan 4 tavoitteeseen:

1) Omistamisen vaivattomuus: Huoltoyhtiö vastaa kaikesta huoneistoon liittyvästä ja tilittää puhtaan vuokratuoton selkeine laskelmineen kahdesti vuodessa.

2) Hyvä tuotto: Ehdoton tavoitteemme on, että Ski-Inn-huoneiston tuotto kulujen jälkeen on aina parempi kuin alueen muiden vastaavien huoneistojen.

3) Avoin ja tehokas toiminta: Omistaja on aina tärkein asiakkaamme ja jokaista omistajaa kohdellaan tasavertaisesti. Ski-Inn:in tärkein tavoite on omistajien vuokratuoton ja huoneistojen käyttöasteiden maksimointi.

4) Omakäytön helppous: Huoneistosi on aina siivottu saapuessasi, ja omat varusteet voit jättää lukittavaan säilytystilaan seuraavaa lomaa odottamaan. Pikavarauksen ansiosta voit lomailla myös vuokratuoton vähentymättä.

Ski-Inn uudiskohteet: RukaValley


RukaValley Studio myyntihinnat alk. 64 500 €

Rukan kehityksessä alkaa uusi aikakausi, kun Itä-Rukalle rinteiden viereen ja Valtavaaran luonnonsuojelualueen kupeeseen nousee uusi kävelykylä RukaValley. Ensimmäisenä uudelle alueelle nousee jouluksi 2019 Ski-Inn Hotelli RukaValley, johon syntyy 60 huonetta ja 60 huoneistoa. Huoneistojen myynti on alkanut, tutustu huoneistoihin ja tee varaus omasta lomakodista vaikka heti!

Ski-Inn uudiskohteet: Pyhälinna II

Jo valmistuneiden, myynnissä olevien Ski-Inn kohteiden ohella on Pyhälinnan 2-vaiheesta vapaana vielä muutamia Studio- ja Family-huoneistoja. Pyhälinnan 1-vaiheen 29 huoneistoa ja 2-vaiheen 93m2 huoneistot ovat loppuunmyyty. Tutustu ja varaa uusi Pyhälinnasi!


Ruka Valley -myyntiesite

Lataa RukaValley myyntiesite ja hinnasto

Ilmoita huoneistosi myyntiin