Omistajille

Ski-Inn on helppo ja tuottava tapa omistaa huoneisto tunturissa

Ski-Inn® on omistusmalli, joka perustuu huoneiston vuokraamiseen, kun omistaja itse ei sitä käytä. Rukalla on toteutettu vuodesta 2004 lähtien yli 400 Ski-Inn huoneistoa. Pyhällä on toteutettu lähes 100 PyhäSuites- ja juuri valmistunutta Pyhälinna-huoneistoa. 

Parasta omistusmallissa on helppous ja hyvä tuotto: huoltoyhtiö hoitaa kaikki huoneiston kulut ja tilittää omistajalle puhtaan vuokratuoton kahdesti vuodessa. Vuokraus ja huoneiston ylläpito on näin erittäin vaivatonta ja tehokasta taaten omistajalle myös parhaan mahdollisen tuoton. Huoneiston ostaja omistaa koko huoneiston. Kyse ei siis ole osa- tai viikko-omistuksesta. Ainoa ero normaaliin omistamiseen on yhtiöjärjestyksen vuokrausvelvoite, jonka mukaan huoneisto on vuokrattava kun omistaja itse sitä ei käytä.

Lue lisää Ski Inn -mallista

Lue lisää Ski Inn -mallista

Katso myynnissä olevat Ski-Inn-huoneistot

Ski-Inn uudiskohteet: RukaValley

RukaValley Studio myyntihinnat alk. 64 500 €

Rukan kehityksessä alkaa uusi aikakausi, kun Itä-Rukalle rinteiden viereen ja Valtavaaran luonnonsuojelualueen kupeeseen nousee uusi kävelykylä RukaValley.  Ensimmäisenä uudelle alueelle nousee jouluksi 2019 Ski-Inn Hotelli RukaValley, johon syntyy 60 huonetta ja 60 huoneistoa, jonka rakentaminen alkoi kesällä 2018. Huoneistojen myynti on alkanut, tutustu huoneistoihin ja tee varaus omasta lomakodista vaikka heti!

Ski-Inn uudiskohteet: Pyhälinna II 

Jo valmistuneiden, myynnissä olevien Ski-Inn kohteiden ohella on Pyhälinnan 2-vaiheesta vapaana vielä muutamia Studio- ja Family-huoneistoja. Pyhälinnan 1-vaiheen 29 huoneistoa ja 2-vaiheen 93m2 huoneistot ovat loppuunmyyty. Tutustu ja varaa uusi Pyhälinnasi!      


Ruka Valley -myyntiesite

Lataa RukaValley myyntiesite ja hinnasto

Ski-Inn® pähkinänkuoressa

Huoneiston Omistajan näkökulmasta Ski-Inn toiminta perustuu seuraavaan 4 tavoitteeseen:

1) Omistamisen vaivattomuus: Huoltoyhtiö vastaa kaikesta huoneistoon liittyvästä ja tilittää puhtaan vuokratuoton selkeine laskelmineen kahdesti vuodessa.

2) Hyvä tuotto: Ehdoton tavoitteemme on, että Ski-Inn-huoneiston tuotto kulujen jälkeen on aina parempi kuin alueen muiden vastaavien huoneistojen. Pidemmän aikavälin tavoitteena tuotto kattaa huoneiston kaikki kulut, myös yhtiölainan lyhennykset

3) Avoin ja tehokas toiminta: Omistaja on aina tärkein asiakkaamme ja jokaista omistajaa kohdellaan tasavertaisesti. Ski-Inn:in tärkein tavoite on omistajien vuokratuoton ja huoneistojen käyttöasteiden maksimointi.

4) Omakäytön helppous: Huoneistosi on aina siivottu saapuessasi, ja omat varusteet voit jättää lukittavaan säilytystilaan seuraavaa lomaa odottamaan. Pikavarauksen ansiosta voit lomailla myös vuokratuoton vähentymättä.

Ilmoita huoneistosi myyntiin