Hotelli Pyhätunturi - Superiorhuone


Varaa Hotelli Pyhätunturi - Superiorhuone:

 • 1-2
 • 903 Alk. /viikko
Pyha Ski Inn Rgb

Tämä kohde sijaitsee Pyhällä

Tilat


Huomioittehan, että Pyhä kasvaa ja kehittyy, jonka vuoksi alueella rakennetaan uutta. Pyrimme huomioimaan asiakkaamme, mutta melu- ja maisemahaitta ovat mahdollisia rakentamisen aikana. Uutuuksista ja rakennushankkeista voitte lukea lisää täältä. Rakennustyömaa vaikuttaa pysäkointipaikkojen saatavuuteen.

Hotelli Pyhätunturilla on 46 kauniisti sisustettua, modernia kahden hengen huonetta sekä 5 superior huonetta ja yksi panoramahuone.

Kahden hengen huoneeseen sisältyy aamiainen 1-2 hengelle. Huoneeseen voi myös tilata lisävuoteen lisämaksusta aikuiselle (38 €/vrk) tai lapselle (26 €/vrk). Yksi aamiainen per yö sisältyy lisävuoteen hintaan. (huom! lisävuoteita saatavilla rajoitettu määrä).

Superiorhuoneet (perhehuoneet) ovat kahden hengen huoneita joissa on lisävuodemahdollisuus. Huoneissa on jääkaappi ja hintaan sisältyy aamiainen 1-2 hengelle. Superior -huoneessa on mahdollista saada lisämaksusta vuodesohva aikuiselle (38€/vrk) tai lapselle (26€/vrk). Yksi aamiainen per yö sisältyy lisävuoteen hintaan.

Panoraamahuone on Pyhän paras hotellihuone. Panoraamahuoneessa on tilava oleskelutila, josta avautuu upea näkymä suoraan Polar-rinteeseen. Lisäksi erillinen makuuhuone. Hinta sisältää hotelliaamiaisen 1-4 hengelle.

Katso Panoraamahuoneen 360 panorama.

 • 1 makuuhuone
 • 1-2
 • 1 WC

Varustus


Ski-Inn - Täysi varustus


Ski-Inn huoneistosi tai vuokramökkisi hintaan sisältyy aina:

Myös liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät aina hintaan.

 • Huoneissa on langaton internet -yhteys, kylpyhuone, satelliitti-TV, hiustenkuivaaja sekä vaatteiden kuivaustelineet. 
 • Hintaan sisältyy aamiainen (kesäajalla mannermainen (supistettu) aamiainen) ja saunan sekä kuntosalin käyttö.
 • Parkkipaikkoja hotellin edustalla. Huom, rajoitettu määrä lämpöpistokkeella varustettuja paikkoja.
 • Lapsiperheet voivat halutessaan varata matkasängyn vastaanotosta tai myyntipalvelusta hintaan 10 €/varaus (huom! matkasänkyjä saatavilla rajoitettu määrä). 

Huomioithan, että Hotelli Pyhätunturin huoneet eivät kaikilta osin vastaa Ski-Inn huoneistojen varustelutasoa.

 • oma sauna
 • ilmainen WLAN
 • suksienhuoltotila

Sijainti


Ski-inn, Ski-out


Kaikista huoneistoista, mökeistä ja hotellihuoneista on lyhyt kävelyetäisyys rinteisiin, laduille ja Rukalla SkiBussille. Pääset helposti suksilla rinteeseen ja takaisin. Ski-Inn lomallasi et autoa tarvitse!

Hotelli Pyhätunturi sijaitsee ylhäällä tunturin rinteessä, aivan rinteiden ja Pyhä-Luosto kansallispuiston vieressä. Hotellista avautuvat upeat maisemat ympäröivään luontoon. Majoituksen lisäksi hotellista löytyy ravintola, saunaosasto sekä kuntosali.

Osoite: Kultakeronkatu 21, 98530 Pyhätunturi

 • 50m hissille
 • 150m ladulle

Varaaminen


Hotellihuoneen varaaminen on todella helppoa, valitse viereisestä kalenterista:

 1. Huone (2hh, panoraama tai superior)
 2. Alkupäivä
 3. Haluamasi loman kesto

Maksamalla heti säästät 12 euron laskutuslisän. Voit myös tehdä varauspyynnön ja saada perinteisen laskun.

Finnair Plus Ansaitse Finnair Plus -pisteitä pisteisiin oikeuttavalta öiltä hotelleissamme yöpyessäsi; muista täyttää Finnair Plus -korttisi kahdeksannumeroinen jäsennumero varausta verkkokaupassa tehdessäsi (ilman AY-tunnistetta ja välilyöntejä). Saat pisteitä, vaikka et olisikaan ostanut lentolippua. 1-3 yötä = 500 pistettä 4-5 yötä = 1000 pistettä 6 yötä tai enemmän = 1500 pistettä

LUNASTA FINNAIR PLUS -PISTEILLÄSI TAI PISTEIDEN JA RAHAN YHDISTELMÄLLÄ PALKINTOSETELI

Palkintoseteli oikeuttaa yhden yön yöpymiseen kahden hengen huoneessa Hotelli Pyhätunturissa. Huomioithan, että korkean sesongin aikaan yöpymiseen vaaditaan kaksi palkintoseteliä. Aamiainen kuuluu hintaan.*

1 palkintoseteli (low season): 2.5.–31.10.2021 ja 2 palkintoseteliä (high season): 1.11.2020–1.5.2021. Tee varauksesi suoraan hotellista ja mainitse, että kyseessä on Finnair Plus -palkintoyöpyminen. Luovuta tulostettu palkintoseteli hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Osta palkintoseteli

 • KeyCard
 • Peruutus

Yhteystiedot


Pyhätunturin vastaanotto, puh. +358 8 8600 500, info@pyha.fi.

Osoite Kultakeronkatu 21, 98530 Pyhätunturi.