Ski-Inn lupaukset

Ski-inn, ski-out


Kävellen (tai hiihtäen) rinteisiin ja palveluihin:

Kaikista huoneistoista, mökeistä ja hotellihuoneista on lyhyt kävelyetäisyys rinteisiin, laduille ja Rukalla SkiBussille. Pääset helposti suksilla rinteeseen ja takaisin.

Saavuitpa lomalle omalla autolla, bussilla, junalla tai lentäen – sen jälkeen et autoa Ski-Inn lomallasi tarvitse!

Täysi varustus


Huoneistosi, vuokramökkisi tai hotellihuoneesi* hintaan sisältyy aina oma sauna, maksuton WLAN nettiyhteys, 32” taulu-tv, kuivauskaappi, lukittava suksikaappi, suksenhuoltotila, astianpesukone ja mikro.

Myös siivous, liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät aina hintaan.

Kohteiden tarkat varusteluettelot löydät huoneistokuvauksista.

* Hotelli Pyhätunturissa eri varustus ja ehdot kuin Ski-Inn hotelleissa ja huoneistoissa.

Asiakaspalvelu


SKI-INN: PARAS ASIAKASPALVELU

Ski-Inn loman yksi perustavoitteista on lomailun ja varaamisen helppous. Asiakaspalvelijamme verkkokaupan chatissa, puhelinpalvelussa, sähköpostitse ja Ski-Inn vastaanotoissa Rukalla sekä Pyhällä tekevät kaikkensa, että lomastanne tulisi mahdollisimman vaivaton.

Älä epäröi kysyä tai ottaa yhteyttä henkilökuntaan missä vaiheessa lomaa tahansa. Katso myös toimipisteidemme yhteystiedot >

Muista myös joustavat muutosehtomme: Varauksen muutoksia voi tehdä vapaasti ennakkomaksun eräpäivään saakka. Tämän jälkeen muutoksia voi tehdä seitsemän (7) päivää ennen varauksen alkua seuraavin ehdoin: muutokset veloituksetta samanhintaiseen Ski-Inn varausjaksoon tai majoitus-kohteeseen. Mikäli muutos tehdään kalliimpaan ajankohtaan tai majoituskohteeseen, tulee varaajan maksaa hinnan erotus. Mikäli muutos tehdään edullisempaan ajankohtaan tai majoituskohteeseen, ei varaajalle palauteta hinnan erotusta. Majoitusajankohtaa koskevissa muutoksissa varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa aina alkuperäisen varauksen ajankohdan mukaisesti. Varaa oma Ski-Inn lomasi kätevästi valitsemalla haluamasi majoitustyyppi vasemmasta valikosta. Tervetuloa tunturiin!

Majoitusedut


Etu majoituksiin, jotka toteutuvat ennen 1.10.2019

Kun majoitut Ski-Inn -huoneistossa*, saat joka 4. ja 7. yön ilmaiseksi:
Kun varaat huoneistosi Ski-Inn -palvelun kautta vähintään neljäksi vuorokaudeksi, saat aina automaattisesti paljousalennuksen:

  • 4 yötä kolmen yön hinnalla! (edullisin yö veloituksetta)
  • 7 yötä viiden yön hinnalla! (2 edullisinta yötä veloituksetta)

*Huom! Etu koskee vain huoneistoja, ei hotellihuoneita (RukaVillage30 ja Hotelli Pyhätunturi) ja on voimassa vain varauksiin, jotka kohdistuvat ajalle ennen 1.10. 2019.

Etu majoituksiin, jotka toteutuvat 1.10.2019 jälkeen

Kun majoitut Ski-Inn -huoneistossa** 1.10.2019 alkaen, myönnämme automaattisesti 15 prosentin alennuksen majoituksen koko hinnasta, kun majoitus kestää 4 vuorokautta tai yli.

**Huom! Etu koskee vain huoneistoja, lukuun ottamatta kohteita RukaVillage30, RukaValley28 ja Hotelli Pyhätunturi. Etu on voimassa vain varauksiin, jotka kohdistuvat ajalle alkaen 1.10.2019. Etu on voimassa, kun varaat huoneistosi ski-inn.fi tai Ski-Inn -myyntipalvelun kautta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.