Ski-Inn lupaukset

Ski-inn, ski-out


Kävellen (tai hiihtäen) rinteisiin ja palveluihin:

Kaikista huoneistoista, mökeistä ja hotellihuoneista on lyhyt kävelyetäisyys rinteisiin, laduille ja Rukalla SkiBussille. Pääset helposti suksilla rinteeseen ja takaisin. 

Saavuitpa lomalle omalla autolla, bussilla, junalla tai lentäen – sen jälkeen et autoa Ski-Inn lomallasi tarvitse!

Täysi varustus


Huoneistosi, vuokramökkisi tai hotellihuoneesi* hintaan sisältyy aina oma sauna ja parveke/terassi, maksuton WLAN nettiyhteys, 32” taulu-tv, kuivauskaappi, lukittava suksikaappi, suksenhuoltotila, astianpesukone ja mikro. 

Myös siivous ja liinavaatteet sisältyvät aina hintaan.

Tarkat varusteluettelot. Useimmissa huoneistoissa on myös lisävarustusta.

* Hotelli Pyhätunturissa eri varustus ja ehdot kuin Ski-Inn hotelleissa ja huoneistoissa.

Hintatakuu


Varaa lomasi ajoissa, saat aina alimman hinnan! Jos varaamasi huoneiston hinta laskee, saat aina uuden alemman hinnan.

Hintatakuun ehdot:
Hintatakuu koskee kaikkia yksityisille asiakkaille tarjottuja majoitushintoja ja Ski-Inn majoituspaketteja. Mikäli löydät varaamallesi ajalle ja huoneistotyypille alemman hinnan varauksen teon jälkeen, päivitämme varauksellesi alemman hinnan ja tarvittaessa hyvitämme jo maksetun erotuksen. Huom! Hintatakuu ei koske RukaVillage30 hotellihuoneita eikä Hotelli Pyhätunturin hotellihuoneita.


Hintatakuuhyvitystä haet seuraavasti: 
Lähetä sähköposti otsikolla ”Hintatakuu” osoitteeseen myynti@ruka.fi tai myynti@pyha.fi. Kerro viestissä varausnumerosi sekä mistä ja millä hinnalla olet löytänyt edullisemmin varaamasi majoituksen. Voit pyytää hyvitystä myös puhelimitse myyntipalveluistamme, RukaBooking puh. 08 8600 300 tai PyhäBooking puh. 08 8600 400. Hyvityspyyntö tulee tehdä viimeistään 2 päivää ennen varauksen alkua. Tämän jälkeen hintatakuuhyvityksiä ei myönnetä. Hintatakuuhyvitys vahvistetaan hyvityspyynnön saapumishetkellä myyntipalvelusta sen hetkisen www.ski-inn.fi majoitushinnan perusteella. Hyvitykset suoritamme joko päivittämällä varauksellesi edullisemman hinnan tai kokonaan maksetun majoituksen osalta erotuksen hyvitämme lahjakortilla.

Palkintoyö


Joka 4. ja 7. yö ilmaiseksi:
Kun varaat huoneistosi Ski-Inn -palvelun kautta vähintään neljäksi vuorokaudeksi, saat aina automaattisesti paljousalennuksen:
- 4 yötä kolmen yön hinnalla! (edullisin yö veloituksetta)
- 7 yötä viiden yön hinnalla! (2 edullisinta yötä veloituksetta) 

Huom! Etu koskee vain huoneistoja, ei hotellihuoneita (RukaVillage30 ja Hotelli Pyhätunturi).