Korona-info

Ohjeita Ski-Inn majoitukseen saapuvalle:

-Olemme auki toistaiseksi, mutta seuraamme tilannetta. Otattehan huomioon, että  viranomaiset suosittelevat välttämään matkustamista myös kotimaassa. 

-Tällä hetkellä emme ota uusia Ski-Inn varauksia 31.5. asti. Varauksia voi tehdä normaalisti tämän jälkeen. Suosittelemme myös nykyisten varausten siirtoa toiselle ajankohdalle. Näin vältämme tarpeetonta matkailua poikkeustilanteen aikana. 

-Sekä Rukalla ja Pyhällä yritykset toimivat myös poikkeustilanteen mukaisesti. Rukan ja Pyhän hiihtokeskukset sulkeutuvat maanantaina 23.3. ja moni muu yritys on joko suljettu tai toimiii rajoitetusti. Lisää tietoa ja ajantasaisen tilanteen saat alla olevista linkeistä.  

Lue muut koronaviruksen vaikutuksista Rukan ja Pyhän matkailualueella: 


Mikäli saavut kuitenkin tunturiin poikkeustilanteen aikana, noudatathan alla olevia ohjeistuksia: 

  • Pyri välttämään asiointia vastaanotossa, ole yhteydessä ennemmin puhelimitse numeroon 08 8600 290. 
  • Karanteenissa olevien ei pidä tulla tuntureihin. 
  • Suosittelemme erityisesti THL:n määrittelemien riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden välttämään matkustamista tunturiin. 
  • Mikäli tunnet itsesi huonovointiseksi tai epäilet koronavirustartuntaa, pysy kotona tai jos olet jo tunturissa, pysy huoneistossa. 
  • Mikäli epäilet tartuntaa ja olet jo tunturissa, ilmoita siitä välittömästi meille. 
  • Tehosta käsien saippuapesua. Myös käsidesinfiointiainetta on saatavilla useissa paikoissa. 
  • Vältä tarpeetonta kanssakäymistä muiden tunturissa olijoiden kanssa.

Tehostettu siivous:

Olemme aloittaneet kaikissa Ski-Inn kohteissa tehostetun siivouksen, noudattaen THL:n ja muiden viranomaisten antamia ohjeita. Tehostetussa siivouksessa kiinnitetään erityistä huomiota pintojen pyyhintään ja desinfiointiin. Meillä on myös valmius reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin erityissiivouksen osalta, mikäli tilanne sitä vaatii. Kaikissa palvelupisteissä on näkyvillä THL:n viimeisin ohjeistus hygienian noudattamisesta ja käytettävissä käsidesiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu noudattamaan viranomaisten määräyksiä ja tiedotamme asiakkaitamme aina tarpeen vaatiessa.

Epidemian aikana pyrimme välttämään huoltokäyntejä huoneistossa, kun asiakkaat ovat sisällä. 

MUUTOKSET JA PERUUTUKSET 

Mikäli haluatte tehdä muutoksia varaukseenne, ilmoitathan siitä viimeistään 24 tuntia ennen nykyisen varauksenne alkua. Kaikki muutokset tulee tehdä kirjallisena myynti@ruka.fi tai myynti@pyha.fi.  Valitettavasti myyntimme on tällä hetkellä ruuhkautunut, joten odotathan kärsivällisesti vastaustamme.

Kuinka toimia, jos majoitusvaraus on tehty Pyhän tai Rukan Ski-Inn huoneistoon tai hotelliin ja haluaa tehdä siihen muutoksia?  

Hiihtokeskuksien mennessä kiinni 23.3.2020 suljemme myös hotellitoimintamme molemmissa tuntureissa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, Pyhällä Hotelli Pyhätunturi menee kiinni 28.3. Hotellin yhteydessä toimiva Ravintola Colorado sulkee ovensa 25.3. klo 21.00. Hotelli Pyhätunturin varaukset ajalla 28.3.–3.5.: Kaikki varaukset voidaan perua ilman erillistä peruutuskulua. Ethän soita meille, vaan laita meille sähköpostia myynti@pyha.fi. Mikäli olette maksaneet tilisiirrolla, laitattehan meille tilinumeron IBAN -muodossa, johon hyvitys voidaan tehdä.

Rukalla hotellihuoneiden (RukaVillage30 ja RukaValley28 studio ja Lux ) aamiaista ei tarjoilla ollenkaan 23.3.–4.6.2020. Ennakkoon varauksen tehneet voivat kuitenkin majoittua näissä hotellihuoneissa. Huoneissa on oma keittiö. Myös muun Ski-Inn huoneistomajoituksen varanneet pääsevät majoittumaan huoneistoon.

Tällä toimenpiteellä pyrimme siihen, että asiakkaidemme sosiaaliset kontaktit vähenevät entisestään. Ski-Inn kohteiden toimiessa itsenäisesti, asiakkaiden ei tarvitse välttämättä olla kontaktissa toisten asiakkaiden sekä henkilökuntamme kanssa. Kaikki tarpeelliset kontaktit vastaanottojemme kanssa pyritään hoitamaan etänä puhelimitse tai sähköpostilla.

Varausehtomme muuttuu koskien jo maksettuja varauksia Ski-Inn huoneistoon tai hotelliin tehdyt maksetut varaukset voit siirtää kesälle tai tulevalle talvikaudelle. Rahan voi siirtää odottamaan myös myöhempää käyttöä varten. Sivussa oleva summa on käytössänne uuteen varaukseen aina talvikauden 20/21 loppuun saakka. Mikäli uusi varaus tehdään kalliimpaan ajankohtaan tai majoituskohteeseen, tulee varaajan maksaa hinnan erotus ja mikäli muutos tehdään edullisempaan ajankohtaan tai majoituskohteeseen, ei varaajalle palauteta hinnan erotusta (huomatkaa, että voitte käyttää sisällä olevan rahan myös kahteen eri varaukseen). Mikäli haluat peruuttaa varauksen, peruutuksesta pidätetään peruutuskulut 46 e. Tämä koskee vain hiihtokeskuksen sulkemisen aikana olevia varauksia. 

Hotellivaraukset ja niiden peruutukset

Koska emme pysty tarjoamaan asiakkaalle ostettua palvelua majoitusta+aamiaista, sulkemisen jälkeen, toimimme seuraavasti:

Hotelli Pyhätunturin varaukset: Kaikki varaukset voidaan perua ilman erillistä peruutuskulua.

Hotelli RukaVillage30, Hotelli RukaValley28 studio ja lux varaukset: Kaikki varaukset voidaan perua ilman erillistä peruutuskulua.


VARAUSTEN MUUTOSEHDOT JA PERUUTUSEHDOT 

Muutokset kaikkiin Ski-Inn majoitusvarauksiin ovat mahdollisia seuraavasti: Varauksen muutoksia voi tehdä vapaasti ennakkomaksun eräpäivään saakka. Koronaviruksen takia  muutoksia voi tehdä poikkeuksellisesti tehdä aina saapumispäivään saakka seuraavin ehdoin: muutokset veloituksetta samanhintaiseen Ski-Inn varausjaksoon tai majoituskohteeseen. Mikäli muutos tehdään kalliimpaan ajankohtaan tai majoituskohteeseen, tulee varaajan maksaa hinnan erotus. Mikäli muutos tehdään edullisempaan ajankohtaan tai majoituskohteeseen, ei varaajalle palauteta hinnan erotusta. Majoitusajankohtaa koskevissa muutoksissa varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa aina alkuperäisen varauksen ajankohdan mukaisesti. 

Varauksen peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti myyjälle. Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide varauksen perumiselle. 

Varauksen voi perua ilman kuluja ennen ennakkomaksun eräpäivää. Yhdessä erässä laskutettavat varaukset on mahdollista perua kuluitta ennen laskun eräpäivää.  

Jos asiakas peruuttaa varauksen ennakkomaksun eräpäivänä tai sen jälkeen ja aiemmin kuin 4 viikkoa ennen majoituksen alkamista, ennakkomaksun osuutta (1/3 varauksen kokonaisarvosta) ja toimistokuluja ei palauteta.  

Mikäli peruutus tehdään myöhemmin kuin 4 viikkoa ennen majoituksen alkua tai majoituksen aikana, veloitetaan varaajalta koko summa (100 % maksu) eikä suoritettuja maksuja palauteta lainkaan. 

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen lähiomaisensa vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusmaksu kokonaisuudessaan lukuun ottamatta 46 € peruutuskuluja. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus tai muu luotettava todiste peruutuksen syystä 2 viikon kuluessa peruutuksesta. 

Erityisehdot koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa:

Viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti seuraavat rajoitteet matkustamisesta muuttavat varausehtojamme 13.3.–13.4. välisiin alkaviin varauksiin. Seuraavissa tapauksissa muodostuu ylivoimainen este (force majeure), jonka perusteella mikäli asiakas ei halua siirtää varaustaan toiseen ajankohtaan, varaus voidaan perua. Perumisesta veloitetaan peruutuskulut 46 €.

Varauksen tekijä on:

  • yli 70v
  • Muut riskiryhmiin kuuluvat henkilöt
  • Poikkeuslain mukaan töihin kutsuttu henkilö (esim. poliisi, rajavartija tai hoitohenkilö)

Näissä tapauksissa, ole hyvä ja toimita tarvittava todistus, jolla peruminen voidaan tämän erityisehdon puitteissa tehdä.